Nyheder

 

 

 

 

 

Vilhelmsro

 

 

Kontingentbetaling for 2018

Det fremgår af referatet fra generalforsamlingen, at kontingentet for 2017 er fastsat til 450 kr. Kontingentet opkræves i juni. Det er kassereren, der sammen med Nets står for dette.

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har tilmeldt kontingentbetalingen til BetalingsService (BS), vil vi opfordre til, at du gør dette fremadrettet. Det er arbejdsmæssigt en kæmpe hjælp for foreningens kasserer, når kontingentet betales via BS i stedet for, at indbetaling foretages direkte via netbank eller girokort. Du skal benytte følgende numre ved tilmelding via din bank - PBS-nr.: 1504339 / Debitorgruppe: 1 / FI-kreditornr.: 82274383. På forhånd tak. Du kan også indbetale på kontonummer 0274-112441.

 

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen afholdes den 19. april 2018 kl. 19.30 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro. Se indkaldelsen her

 

Fastelavn 2018

Vores traditionsrige fastelavnsfest afholdses i år den 11. februar kl. 10.00.

 

 

Vore grønne områder

Bestyrelsen vil gerne opfordre til, at vore mange dejlige fællesarealer bliver udnyttet i endnu højere grad, end tilfældet er lige nu. Henvend dig derfor gerne til bestyrelsen med forslag.

Bestyrelsen opfordrer samtlige beboere til at huske på vedligeholdelsespligten af græsrabatter m.v. - se gerne vedtægterne for grundejerforeningen.

 

Forslag til aktiviteter i grundejerforeningen

Går du med en ide til en aktivitet, en orientering, et emne, som kunne have interesse for andre i Grundejerforeningen Vilhelmsro, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen ved at sende en mail eller ringe - du finder kontaktoplysningerne på forsiden.

Se også vores Facebook side

Og vores Facebook gruppe

Copyright © All Rights Reserved